ZIPPER @ BOOBYTRAP PARTY

BOOBYTRAP @ CLUB UP 22-08-2013

De Boobytrap Boys gaven hun eerste feestje en de hele Zipper was er bij!¬†Onze Hawaii shirts hingen heerlijk te shinen aan de muren van de Club Up (zo ondersteunden wij het “TROPICAL FLAVA STYLE” thema dat was ingezet om het laatste stukje zomer van 2013 te vieren), Daniel¬†draaide een plaatje, Sadie-Jane stond aan de deur als host, de online manager schoot de partypicca’s (lekker over mezelf in 3e persoon schrijven) en het Zipper personeel die jou normaal je nieuwste garderobe aanwinsten aansmeren ontpopten zich nu tot kandidaten van So You Think You Can Dance. Er werd ook nog met een ananas gedanst en toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan…
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>